Phase 2: The formal living room

The formal living room used to be separated by, what I like to call, a dinosaur wall. We knocked it down because the formal living room felt incredibly small, separating the family room and formal living room. I didn’t like the wall. It obscured the view from the family room to the entrance, which I don’t like. I felt like if someone was knocking on the door, I wouldn’t be able to see it if I turned.

Simply put, it needed to go. You will see that we have our first set of furniture. This set was brought in from our previous home, but it didn’t feel right. It wasn’t what we wanted so we sold it and replaced it. The after pictures you see before you are the closest to the after we have, but not the complete version. Also, these were taken by my photobooth via Mac, hence the reversed pictures. I apologize. Where you see the Christmas tree, we are building a rolling ladder bookshelf. More on that on another post.

Let me know what you think. . .don't be shy.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s